Thursday, July 07, 2011

your status is GRADUATED

huhu nak taw napo title cam gitu ? cerita nye cam gini haa
kwn aku col semlm die tanye camno exam aku ary tuh 
soo aku kate lah ok tp tataw result camno lg
aku dlm otak and dlm lubok hati kate , isshhh mcm laah lecture Miss F tuh nak bg aku lepas jew exam tuh . dah ah die ta ske sgt ngn aku !! kalo kne repeat mmg aku kebaboom lah lecturer tuh
patuh membe aku pon kate ah , bkn dah kua kew result ? ala mesti kau pass punye . jgn lah risau .
fuuuuuuhhh ayat2 semangat die !!
 aku pon ape lg , pg laah tgk blk lg skali tp nuting changes
soo ktorg pon gelak2 ah and skunk turn aku plak bg semangat kt kwn aku tuh sbb die pon nk kne amek resit paper akhir sems nie . ape2 pooon kau tetap boleh punyo babe !! cayok2
kami saling beri semangat kepade satu same lain pliss . hahaha :D

pastuh keesokan harinye , ade ah sorng atok nie plak dok tnye
u bile nak abes study ? aku pon jwb lah , hopefully this coming oct laah
tetibe kan , hati aku tergerak lah nak bukak Student Information Centre yg mcm kt bwh nie sbb nak tgk result dah kua blom

lps dah masukkan id and password sume tuh 
tetibe kuar error !!~ aku pon dah knapee bendalah niee . panaas jew aty aku !
then aku try lah masuk lg skali , kuar error lg . aku just bace error jew , daah aku ngamok2 mencarot2 !~
then last try samo gak kuarnye ! yg klakar nye kan aku bace error ja . yg blakang2 ayat error tuh aku tak bace poon !! pas aku bace yg blakang tuh , mmg tak hingat dunia ah kaaan !!!
jerit mcm org kne sawaaan sorg2 boleee !! nanges sorng2 boleeee !! aku nak col mak aku pooon dah tak tercol bole for 10min aku jerit tuuuh !! hahahahhahahaah
Ya Allah , syukur syukur cgt cgt kau bagi hambamu lepas dlm exam nie and kau bukak kan hati lecturer tuh utk mengepaskan hambamu eni !!!
Ya Allah , terima kasih laaaah byk2 !! syukran jazilan ya habibi !!~

Monday, July 04, 2011

kesabaran kuh teruji


gile ah addicted bile main game nie 
sampai sanggop tahan tak g kencing semate-mate
nak mamposkan kavi2 ( katak + vavi = kavi ) cilakes annoying tuh
plus gile ah bile dah sampai 2nd stage of level 17


cube hampa tgk !
camna laah aku nk mamposkan kavi2 tuh if depa bg aku birdy kuning tuh
awat laah depa nie bungoks cgt !
depa bg birdy itam or birdy puteh kan lg baguih 
pppffftttt ngoks ! nyampah mak , nyaaah oii ~


okay fine ah aku layan ja lah birdy2 kuning yg depa bg tuh
skang hampa tgk !! hampa tengoook laah sendirik
ade 2ekoq kavi boncet tinggal but no more freking birdies left !
like watttepaaaaaak okaaay !!
uuurrrggghhh this is not f**king cooL man
>,<"


streesss laaah siak aku !!
lagi streess nak jawab exam boleh ?!
wahahahahha smpai skang dok tak pass2 lg .
camne seeeyyh ???!
ape2 pooon aku akan tetap berusaha
" YES USAHA !! usaha itu LIFT kejayaan "
and yes i did say lift bcoz lift lajo ckit aku boleh menang and go to the next level 
HAHAHAH :D

bored-2-death


Oh-My-Goooosh today was soo freaking bored !
there's nothing foe me to do and i think im bout to lose my freaking mind 
or in other words , i might gone insane wooo if i keep on being like this
haaaaizzzzz =_________________ ' =
gotta find a job ASAP seyh !! 
gotta go sumwhere !!
gotta do sumting b4 i crack some head 
 LOL

Sunday, July 03, 2011

Angry Birds i loikee

video

the best freakazoid forkerzoid zinckazoid blinkazoid induplicablezoid
okay hape aku merepek nie kaaan ! hahahahah
oke back to what im bout to say ,
if playing Angry Birds was like this
Gosh !! its the best and FUNnest waaaay to play this s**t ever man !! 
when i say ever , i meant E-V-E-R !! period hommies
hahahaha sumpaaaah ilang streess oke kalo tgk katak2 tuh letop2 cenggitu dopan mato 
^o^